HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2009.03.25. 23:22 oobunda

Celebek és az egyetem

Sokat gondolkodtam azon, hogy a magyar sztárok mit csinálnának a magyar felsőoktatásban! Mi lenne, hogyha Gáspár Győző beiratkozna a Miskolci Egyetemre, milyen szakos lenne? Valószínűleg szociológus és haza járna terepgyakorlatra. A nyelvvizsgával talán nem lenne gondja, mert már a lovárit is elfogadják a diplomához. Készíttetne magának egy egyetemi emlékgyűrűt, de nem a középső ujjára, ahol azt hordani kell, hanem a derekára, vagy gyomorgyűrűnek. De mindenkit meg kell nyugtatnom, hogy Győzike nem lesz a Miskolci Egyetem diákja, mert bár a reformok sok változást hoztak a felvételi rendszerben, azért az érettségi követelményét még nem törölték el. Meg hát az az ember, aki az Eiffel-toronyra azt mondta, hogy: "Tiszta szégyen ez a torony-e", akkor mit mondana az egyetemi menza épületére… Biztos nem érezné jól magát.


Kiszel Tünde történelem szakos lenne, régészet szakiránnyal. Az ősemberek szőrzetének kutatására szakosodna, különös tekintettel a vastag szemöldök evolúciós csökevényesedésének okaira fókuszálva. A Donatellácskás naptár szeptemberi oldalain természetesen Tünde indexének fénymásolata szolgáltatná a hátteret. Bár az abban levő sok karó miatt, kicsit morbid képet festene a karóba húzott Donatellácska profilja.


Zalatnay Cini párhuzamos képzésben egyszerre csinálná a jogot, és a közgázt. Bár a Büntetőtörvénykönyv néhány passzusával már tisztában van, de a sikkasztás és adócsalás terén még tudna tanulni egy pár új dolgot.
A politikusainknak pedig szociológiát kellene tanulniuk, ahol legalább megtanulnának bánni a számokkal, a statisztikai adatokkal és legalább módszertan vizsgán nem hazudhatnának a tények tekintetében.


Lakodalmas Lagzi Lajos antropológusként a Dáridózás az ősi társadalmakban címmel írná szakdolgozatát. Államvizsga után az egyetemi szökőkútból az összes vizet kiszorítaná egyetlen habkönnyű csobbanással. Diplomaosztóját követően pedig, a vizsgázós öltönyét a Vöröskeresztnek ajándékozná, akik azzal fednék be egyik kihelyezett véradó sátrukat.

Azon is elgondolkodtam, hogy mint tanárok, milyenek lennének, a magyar sztárok. Itt van például a magyar erotika császára Kovi!
Az általa oktatott vizuális antropológia című tantárgy megmozgatná az egyetem apraját-nagyját. Csak az lenne a gond, hogy értelmiségképzőként ezt a tárgyat nem lehetne elszámoltatni. A tanrendben viszont még nem szerepelnek az érzelmiségképző tárgyak. A kötelező irodalomban szerepelne a GyűrűKura című vígeposz, a Túl a csúcson című lélektani dráma, és Kelemen Anna legújabb könyve az Anál is inkább.
Az órákon nem az elmélet hanem a gyakorlat Dominálna, de a hallgatók kérésére inkább az órákon gyakran egy Domina állna. Kovi az órákon nem diktálna, hanem tollba mondana. Terepgyakorlaton elmennek a hallgatók a titkok kertjébe. Ha a tananyagon valaki nem tud elmenni, akkor tanár úr majd segít neki, bár szerinte az interneten minden lényeges dolog megtalálható. A vizsgák viszont szopatósak lennének.


 

Szólj hozzá!

Címkék: győzike egyetem kiszel tünde celebek


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr261026025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása