HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.03.30. 22:18 oobunda

Magdi anyus, a tökéletes miniszterelnök-jelölt!

A magyar emberek válogatósak? Ha a celebfelhozatalt nézzük, akkor csakis nemmel válaszolhatunk. Ahol megfér egymás mellett a meztelen lantművész Benkő Dániel, a naptárnepper Kiszel Tünde – aki ahelyett, hogy elment volna az argentin dzsungelbe inkább növesztett egyet saját magának a két szeme fölé – és a fekete didikirály, ott nem beszélhetünk magas ingerküszöbről. A politikai elittel szemben viszont hatalmasak az elvárásaink. Persze nem erkölcsök, elvek és elképzelések terén, mert a magyar politikusoknál ez a minimum! Igazat mondanak éjjel és nappal, a Tokaj Kereskedőházról még csak nem is hallottak és természetesen nem négyéves ciklusokban gondolkoznak, hanem átgondolt stratégiával rendelkeznek az ország jövőjét illetően. A magas elvárások más formában jelentkeznek, amelyek egyszerűen lehetetlenné teszik az ideális miniszterelnök megtalálását.

Ez viszont azért furcsa, mert királycsinálásban elsők vagyunk. Csak néhány példa: Jimmy a király, Didikirály, Csókkirály, Király Sanyi, Linda (a himnuszos) Király, és még dzsungel királyaink is vannak!
Ezt alapul véve joggal tehető fel a kérdés, hogy miért nincs Magyarországon inkább királyság? Ezt sajnos nem tudom (lenne kiből válogatni), de azt viszont tudom, hogy milyen ne legyen a magyar miniszterelnök a köz véleményét alapul véve! 

Ne legyen Kövér! A vékony sportos testalkat a trendi!
Ne legyen Szijjártó! A szíjakat most nem gyártani kell, van elég, hanem a már meglévőket kell megszorítani!
Ne legyen Vértes! Inkább a Bakony, ha másért nem, a finom Camambert miatt!
Ne legyen Gordon(ka)! Bár a magyar ember szereti, hogyha elhúzzák a nótáját, de a válságban inkább egy ütős miniszterelnökre van szükség!
Ne legyen Csurka! A lófarok már kiment a divatból!
Ne legyen Herényi! Ez jobbára a nők véleményét tükrözi, ők ugyanis nem szeretik a kis méreteket!
Ne legyen Boross! A sör nem üt annyira és olcsóbb is!
Ne legyen Dávid! Szobornak megteszi, de hosszú távon a Góliát elemben több az energia!
Ne legyen Bokros! A Kendermag Egyesület a füveset részesíti előnyben!
Ne legyen Fodor! Bár a fodormenta csillapítja a köhögést és görcsoldó hatása is van, de a tüneti kezelés hosszú távon nem egészséges.

De akkor ki? Legyen mégis Fodor…? De nem Gábor, hanem Zsóka, alias Magdi anyus! Nem kövér, nincs csurkája, nem gyárt szíjakat, a megszorításokat pedig naponta gyakorolja a Mátyás király téren. Sohasem látta még a Vértest, nem tud gordonkázni, de a seprűvel jól bánik. Vili bácsival csak sört isznak. A méreteire most nem szeretnék kitérni, a munkabírását pedig még a Duracell nyuszi is megirigyelné, nemhogy egy sima Góliát elem. A kendermagos is közel áll hozzá, bár ő inkább tyúkhúslevest készít belőle, nem pedig jointot. Ha ő lenne a miniszterelnök, akkor a kormányzati kommunikációban sem lenne hiba, kormányszóvivőkre viszont nem lenne szükség (első takarékossági intézkedés!). Az államtitkokkal azonban vigyázni kellene, mert a szó nem marad meg benne...  
 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika celebek magdi anyus


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr571036385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása