HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.04.01. 16:40 oobunda

Magyarország-Málta online előzetes

Ha kedd, ha szerda zsákbamacska! De sajnos ki kell ábrándítanom azokat, akik a 90-es években oly népszerű, Rózsa György által vezetett műsorra számítottak ma este. Ha szerda este, akkor focimeccs. Zsákbamacskát nem árulunk, de Erwin Koeman neje már javában vasalja férje tulipános ingét. 

Az esti ellenfél Málta válogatottja lesz. A csapat, a meccs előtti utolsó összetartáson egy emberként énekelte az egyetlen gólképes magyar izomcsatárnak Torghelle Sanyinak, a Rómeó és Júlia című musical leghíresebb betétdalát, a Lehetsz királyt. Reméljük Király leszel Sanyi.

A magyar himnuszt Vikidál Gyula és Király Linda távollétében, a szervezők nem merték profi énekesre bízni, így a 4 for Dance táncformáció fogja eltáncolni.

A kezdőrúgást egy tavaly áprilisban visszavonult fehérvári futballistának vásárolta meg születésnapjára a nagymamája. Jan Durica az egész világon elhíresült (ön)gólja után visszavonult az aktív futballtól. Nagy álma teljesülhet ezzel a rúgással, ami nem más, hogy több tízezer ember előtt úgy érhessen labdába, hogy azzal nem veszélyezteti a saját kapuját… Veled vagyunk Durica! 

A meccs időpontjában valószínűleg a családon belüli erőszak is kisebb fajta növekedést fog mutatni a tv távkapcsolóért folytatott harc miatt, hiszen több évtizede nem volt már olyan VB selejtező-mérkőzés, amely előtt nem kellett matematikusokat felkérni arra, hogy kiszámítsák annak a valószínűségét, hogy milyen esetben juthatunk tovább a csoportból. Most (még) nem kell a „ha”-val kezdődő mondatokra figyelni. Ezért a mai meccs, nagy konkurenciának ígérkezik a Mátyás király téri Berényi helyszínelőkkel szemben, és az összes orvosos, gyilkosos, sorozatnak, főzőműsornak.  A hölgyek ne szomorkodjanak a Coolon úgyis mindent megismételnek!

Megkérdeztünk egy szurkolót, hogy milyen taktikát választana Málta ellen? A válaszadó, egy nem túl rég kifejlesztett, az UEFA által még el nem fogadott ultradeffenzív, vegyvédelmen alapuló fel- vagyis inkább hozzáállást szeretne ma este látni a fiúkon:
 

Gyuri csak ennyit javasolt: "Ne fürgyééé le!" 
 

Egy, a neve elhallgatását kérő magyar válogatott futballista pedig reméli, hogy az esti meccs után felkérést kap, majd, hogy szerepelhessen egy portugál ásványvíz reklámban!

Hajrá Magyarország!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv foci ne fürgyé le online előzetes torghelle sándor


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr721040057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása