HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.04.02. 22:37 oobunda

Stand Up Comedy kicsit másképp!

A Blog Up Comedy, a Stand Up Comedy akadálymentes változata, egyfajta teletextes, feliratos verzió. Itt nincs mimika, hangsúly, csak betűk és írásjelek vannak. Abban azért nem kételkedem, hogy a tv-képes nagyok (Kőhalmi, Beliczai, Kiss, Bödőcs stb.) az olvasókat teljes mértékben kielégítő ujjgyakorlatokra képesek a billentyűzeten is… és itt nem arra gondolok, hogy ctrl+c ctrl+v -vel egy-két szexképet tesznek közzé az olvasói elégedettség fokozására… Bár mondjuk Trabarnának nehézkes lenne írott formában zetor hangot utánozni.

A Stand Up Comedy kapcsán az is eszembe jutott, hogy meddig mehet el egy fellépő? Beperelnek-e az érintettek, ha esetleg sérti őket a poén, vagy valótlan dolgot állítok? Például feljelent-e Kiszel Tünde, hogyha azt merem írni róla, hogy ő egy okos, értelmes nő! Vagy kikéri magának, hogy ez rágalom. Esetleg Draskovics Tibor felháborodna-e, amikor párhuzamot állítanék a fogsora és egy hörcsög fogsora között, amikor inkább egy pézsmapocokéhoz hasonlít! Azért ez a fogsor nagy szívás. Már-már azt hihetné az ember, hogy az Orbit reklámba illő fogsor követelmény a magyar politikai életben. Ezt az információt Mádl Ferenc, egykori köztársasági elnök is megerősítette.

De visszatérve Draskovics protézisre… Gondoljunk bele, mi lenne, hogyha porig égne a Parlament és csak az említett fogsor tulajdonosa dolgozott volna aznap este. A CSI Budapesti helyszínelők a helyszínre érve csak egy fogsort találnának. Szabó főtörzs ügynök a bevizsgált protézis alapján megállapítaná, hogy emberáldozat nincs, viszont a nemzetvédelem nyomozni kezdene, hogy, hogyan került egy pézsmapocok a Parlamentbe?

Remélem, ebből sem lesznek elhúzódó perek. Az én olvasatomban a Bolg Up Comedy egy írott formájú karikatúra, olyat meg még nem láttam, hogy egy karikatúristát bepereltek volna, mert mondjuk nem megfelelő orrot rajzolt Gyurcsány Ferencnek (nem 17 centiset, hanem csak 13 centiset)! 


 

Szólj hozzá!

Címkék: kiszel tünde draskovics stand up comedy


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr991042873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása