HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2009.04.17. 20:29 oobunda

Bajnai és a Kinder Tojások!

A húsvéti locsolás után minden kisfiú számára hatalmas öröm a Kinder Tojások kibontása. Van, aki a csokit szereti, de van aki inkább a kis figurákért rajong megszállottan. Ezek közül is az összerakható volt a menő, a fröccsöntött víziló és krokodil annyira nem jött be, bár manapság egy harcoló SÜN sorozat biztos kelendő lenne.

A szülők már annyira nem kedvelik ezeket az apró játékokat, mert előbb-utóbb vagy mezítláb rálépnek valamelyikre… (Legó effektus), vagy pedig a gyerek valamelyik testnyílásából kell kibányászniuk az apró darabkákat. Arra a balesetre már nem is merek gondolni, amelynek következtében a WC meghitt atmoszférájában az aggódó anyuka megpróbálja újra kihámozni a játékot a csokitojásból. Mert ugye nem elég, ha anyu megpillantja a krokodil farkát, azt még ki is kell venni, mert a gyereknek kell a játék.

A Szörprájz élményt rendesen el tudja rontani, hogyha többször ugyanazt a játékot találja a gyerek a tojásban. Valami hasonlót érezhettünk Húsvét után, amikor Bajnai Gordon nyitogatta az ő miniszterjelölt Kinder Tojásait. Mondjuk már engem az is meglepett, amikor teljes nevén mutatkozott be. Bajnai György Gordon… egyedül a Györgybe nem lehet belekötni, ő meg ezt nem használja. Ki érti ezt? Nem Baj, Na Itt most nem ez a lényeg! Amikor az „új” neveket hallottam, akkor ugyanazt éreztem, mint régen, amikor már a harmadik napozó vízilovat találtam a tojásban. Bár az első szörprájznál azt hittem, hogy valami új nyulas sorozatot rejtenek a Bajnai Kinderek, de csak Draskovics Tibor volt az, és utána jöttek a többiek Hiller, Gráf, Szekeres, Kiss. A fél sorozat már eddig is meg volt! Csak őket nem lehet elcserélni és ahhoz meg túl nagy falatok, hogy véletlenül mindet lenyeljük.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét sün élmények draskovics bajnai kinder tojás


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr461071589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása