HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2009.04.24. 17:22 oobunda

Ligaválogatott - Milán Hakni: 2-5

Könnyed szerda esti haknira érkezett az ÁCSI Milán csapata Magyarországra. Azért írtam le kiejtés szerint a csapat nevét, mert azt hittem, hogy ezzel megkönnyítem a hölgyek dolgát, de elbizonytalanodtam, mert így meg valamelyik helyszínelős film címére hajaz: NCIS, CSI. De Kakának, Beckhamnek semmi köze sincs a helyszíneléshez, maximum a rajongók helyszínelhettek utánuk, mert olyan gyorsan megjárták a Milánó - Budapest - Milánó távolságot, hogy egy-egy Kendermag szimpatizáns azt hihette, hogy behaluzta az egészet. Győzikének viszont így is beteljesült az álma, ugyanis személyesen találkozhatott David Beckhammel. Gondolom sokat fizetett érte, de nem nagyon örülhetett a 10 perces találkának, mert csak négyszemközt „beszélgethettek” és tolmács nem segíthette a magyar celebet. Vagy Győző azt hitte, hogy Dávid (akinek a neve is magyar), perfekt beszél magyarul? De mi lehetett a téma, azalatt a 10 perc alatt? „Viktória asszony Hódujudu? Rágom meg a zacskód Dávid én is Vittórió vagyok, mint a bulád!” Az angolt megviselhette a beszélgetés, mert a meccsen sokáig nem találta önmagát.

A nézők nagy örömére az RTL Klub közvetítette a meccset. Közhely, hogy minden jó ételt el lehet rontani egy csipetnyi sz..ral, de igaz…! A kommentárból és a szakértői hozzászólásokból egy estés Stand Up Comedy is kijönne! Már a meccs elején felhívták a nézők figyelmét, hogy Beckham még biztos most is rosszul alszik, Koplárovics Béla egykori gólja miatt, amivel a ZTE megverte a Manchestert. De a folytatásban is villogtak az RTL-esek:

„Most nálunk a labda…szerencsére!”
„Thiago Silva… bízzunk benne, hogy elrontja…jaaaj nem úgy tűnik!”
„Flamini egy kicsit kedveszegett, pedig látszik, hogy kedvelik a társak. Passzolnak neki!”

„Még azt mondom az 5-2 rendben van. Egyrészt, mert vezettünk, másrészt volt 2-2 is. Így már a sztároknak sem kell szégyenkezniük.”
„Itt ma már nem kell szégyenkezni a magyar csapatnak, még ha kapunk 2-3 gólt, akkor sem…de ne kapjunk.”
„Fényképezőgép, taps, tűsarkú, mint a Madách
Színházban.” (amikor Beckhamet lecserélték)


De volt olyan szakértői gondolat is, ami nem lett volna rossz, csak nem egy kihagyott 11-es után kellett volna azt mondani, hogy: „Hihetetlen ez a szenvedély, ahogy Ronaldinho játszik, imádja ezt a játékot!”

A szünetben az olaszok nem adtak interjút (biztos nem volt benne az árban), amire jött az elmés kommentár:
„Náluk ez bevett szokás, hogy mérkőzés alatt a meccsre koncentrálnak.”

Hát igen, kifizetődőbb a játékra figyelni. Ez nekünk nem mindig sikerült Farkas Balázs már akkor el akarta kérni Ronaldinho mezét, amikor lecserélték. De Ronaldinho elmésen jelezte, hogy ő még játszana egy kicsit és majd a meccs után térjenek vissza a kérdésre. Bár én az ő helyében nem hagytam volna ki a lehetőséget. Egy Farkas mezért mindent…

De nem csak a játékosok nem tudtak mit kezdeni a sztárokkal. A kommentátor-állásban egyszer megjegyezték, hogy: ”Simogatni sem kell a Lombard sztárokat.” Utána pedig elájultak Beckham hatalmas sportszerűségén, mert képes volt elnézést kérni egy durva szabálytalanság után. A sztárok is emberek? Elnézést kért Tisza Tibitől!!! Sőt, egyesek szerint magyarul kért tőle bocsánatot! Micsoda jellem, micsoda focista!

A meccs amúgy nem volt rossz, bár többen szurkoltak a Milánnak, mint nekünk. Az iram akkora volt, hogy Kakáék fél órával a meccs előtt még uzsonnáztak. A meccset jellemző gyenge iramra Tököli Attilának meg is volt a frappáns válasza: „Nekik is, nekünk is, hétvégén bajnoki.” Azért, az nem mindegy, hogy Baktalórántházával vagy az Interrel kell játszani. Tököli amúgy meg is sértődött a meccs előtt, mert a sztárok nem köszöntek neki előre. Biztos összekeverték valakivel…
 

 

3 komment

Címkék: győzike foci beckham celebek


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr441084360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.04.24. 22:29:21

meglep, hogy valakit még érdekel Magyarorságon a magyar foci. még akkor is, ha a Milan a ellenfél...

oobunda 2009.04.24. 23:00:14

@idelle: nem feltétlenül a magyar foci érdekel, csak az a körítés, ahogy eladták a nézőknek :)

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.05.09. 09:43:20

Jövőre a TV2 közvetíti a Bl-t. Azért lesz érdemes figyelni, mert a két nagy kereskedelmi csatorna eddigi ténykedése alapján (sport terén) várhatóan ismét a hasunkat fogjuk majd a röhögéstől. Amit ezek össze tudnak szerencsétlenkedni, kommentátorok, szakkommentátorok, stb. az már önmagában kabaré szokott lenni...

Egyébként futball aranyköpések csokorba szedve, lehet mazsolázni:

foci.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=99045&bejcim=Aranykopesek&todo=/
süti beállítások módosítása