HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2011.01.08. 21:51 oobunda

A Banán Dealer!

Szezonális termékek. Ma már szinte ismeretlen számunkra ez a fogalom. Paradicsom a karácsonyi ünnepi asztalon, mandarin gyermeknapra, de a csoki mikulás is ott figyel ránk még Húsvétkor is a boltok polcain, igaz ilyenkor már nem a pénztárnál, hanem a hátsó sorok valamelyikén a tamponok és a leértékelt Bud Spencer és Terence Hill dvd-k mellett. De nem csak az élelmiszerek kapcsán mosódott el a határ az évszakok között. Télen melegfront és foci vb, nyáron rózsaszínű party gumicsizma… Mondjuk az Emósoknál és a japánoknál a lányok és a fiúk között is teljesen e(l)mosódott a határ.



Én még emlékszem arra, amikor csak egy ABC volt a városban, és a pult alól kellett kérni a banánt, ami még persze zöld volt, de majd beérik a szekrény tetején alapon megvettük, mert hiánycikk volt, és csak a zöldséges Terike néni jóindulatán múlott, hogy biccent-e a fejével, hogy mehetünk az áruért. Mint valami gengszter filmben. Először csak a szemek találkoznak, egy kis mimika, óvatos körbetekintés a boltban, hogy nem látja-e illetéktelen személy az akciót. Majd jön az a párbeszéd, ami a mai napig megmosolyogtat:
 

Vevő:- Mennyi van?
Terike néni (a banán dealer): - Mennyi kell?
Vevő: - Mennyi van?
Terike néni (a banán dealer): - Mennyi kell?
Vevő: - Amennyi van!
Terike néni (a banán dealer): - Annyi nincs!


Általában megegyeztek úgy 2 kilóban, hogy másnak is jusson. Becsomagolták diszkrét papírzacskóba az árut és gyorsan, irány a kassza. De a diszkréció csak a be nem avatott pénztáros Ágika néni akciójáig tartott, aki új lévén ordítva kérdezte Terikét, hogy:

- A banán mennyiiiiiii? Itt lenne két kiló is de, nem tudom beütni!


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét banán bud spencer élmények dealer terence hill emó


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr562570593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása