HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.12.06. 20:11 oobunda

Megjött a Mikulás!

Későn fekvő típus vagyok, de tegnap tényleg megérte sokáig fent maradni. Én nem a Mikulást akartam kilesni, akinek egyébként haladnia kell a korral, mert a hagyományos kiscsizmák kora lejárt. Az ablakokban már csak rózsaszín Hello Kitty gumicsizmák vannak kirakva vagy fekete-fehér kockás, halálfejes EMOcionális tornacipők... Na ezekbe tegyél olyat, aminek örülnek is a gyerekek! Meg egyáltalán ismerd fel, hogy abba kell rakni és nem csak szellőzni vannak kitéve, ugyanis ha egy gyerek megkapja a hőn áhított csizmát, cipőt az biztos, hogy le nem szakad a lábáról. Szerintem azok a lánykák pedig, akik bugyiig fűzős domina csizmában járnak, azok egyenesen abban alszanak és ilyenkor is csak a lábukat dugják ki csizmástól az ablakon.

 

Na, de tegnap 23 óra 58 perckor sikerült meghallgatnom az RTL Klub utolsó időjárás jelentését Pataky Zitától. Azon már nem lepődök meg, ha a másik csatornán Bajnokok Ligája meccs előtt LOKI mezben mondják be a várható időjárást, még szerencse, hogy nem a Forma 1-et közvetíti a Tv2, mert bukósisakban nehezen lehetne érteni, hogy mit is mond Gál Noémi. Vagy ha a Szumó VB előtt a nem sokat takaró Szumó öltözetben bizonygatná, hogyha rajta múlik nem kell tartani a globális felmelegedéstől, és az a kis melegfront pedig, ami most tapasztalható Európában szerinte már az időjárás jelentés végére elmúlik. Mellesleg Noémi már cicit is villantott főműsoridőben, úgyhogy neki nem jelentene nagy gondot a Szumó viselet. Ebből is látszik, hogy a TV2 szívén viseli a melegfront kérdését.
Na, de dr. Pataky Zita a késő esti időjárás jelentés bevezető gondolataiban a következő mondatot vállalta be a december 6-ai ajándékozás kapcsán:

„A rendkívüli szociális érzékkel megáldott püspök…”

Gondoltam magamban ezt aztán szépen mondtad. Anyák napja előtt mit fog vajon mondani:

„Az erős nyomási ingerrel párosuló méhösszehúzódások, más néven a tolófájások csupán a kezdeti lépései az anyaságnak. A tágulási szak végén a kismama már erős nyomási (székelési) ingert érez, mert a baba koponyája beékelődött a szülőcsatornába, nyomást gyakorolva ezzel a végbélre is. Május első vasárnapján emlékezzünk meg tehát a rendkívüli tűrő, toló, és empatikus képességgel megáldott anyukákra, akik felneveltek bennünket, hóban, fagyban napsütésben.”

Tegnap amúgy megnéztem a Csillag Születik soron következő adását, ahol természetesen a Mikulás volt az egyik fő téma. Meglepő módon az RTL Klub némi öniróniával Ördög Nóri múlt heti Alien fejét varázsolta rá Stohl Bucira és néhány szerencsétlen nézőre az első sorban. De a csúcs számomra mégis MC DC (Veres Robi) volt. A bicebóca rapper eddig mindig csak azt kapta Buciéktól, hogy:

Nyomás a lihegőbe!
Spuri!
Szedd a lábad Robikám!

Most azonban a "morbid" humort illetően MC DC átvette a kezdeményező szerepet Stohl Andriséktól.  Az előadása után, amelyben Mikulásként osztogatta az ajándékokat, a zsűrinek bevágta, hogy „Tudtátok, hogy én vagyok a Sánta Claus?" Na szerintem ez a humor vagy legalábbis én ezért szeretem!!!
 

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás mikulás csillag születik mc dc gál noémi pataky zita


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr61578775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása