HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2009.04.20. 22:19 oobunda

Hoszé Armandó nagykorú lett!

A nevekkel mindig bajban voltam. Bemutatkozáskor kizárt, hogy oda tudjak figyelni a másik nevére. Olyankor a sajátomra koncentrálok, és még ha ehhez kézfogás is párosul, akkor teljes a káosz. De nem csak ezzel van a gond! Sokszor a név alapján még el sem tudom dönteni, hogy az illető fiú-e vagy lány. Hedvig és Ariel, két olyan név, ami enyhén szólva képzavart okoz. Pláne, ha a tulajdonosa egy Emós, fekete frufrus, hermafrodita utánzat. De most látom, hogy nem csak én vagyok értetlen, hiszen az Arielt még a Word is aláhúzza pirossal. Nagyot csalódtam, amikor megtudtam, hogy a Kis Hableány fiú, és az is elgondolkodtató, hogy miért neveznek el férfiakról mosóporokat? Tomi, Ariel…mi ebben a logika? Ilyen alapon a Robi kapa is lehetne Rotál Éva. Vagy ha ez burkolt utalás, egyfajta felszólítás, hogy férfiak mossatok ti is, akkor a Szilvia papírtörlő miért nem Lajos papírtisztító? Vagy már itt tart a női emancipáció!? Nem lepődnék meg, hogyha holnaptól már Édes Pistát és Erős Annát használnánk az ételek ízesítéséhez és Horváth Rozi is csak férfiboxer márka lenne, a levest meg gusztusosan megszórnánk egy kis Horvát Rezsővel.

De ha már a neveknél tartunk. Lassan nagykorú lesz az első olyan generáció, akik nem lehetnek felhőtlenül boldogok amiatt, hogy annakidején anyuék megvették az első színes TV-t és szerencsétlenségükre pont Bobby, Izaura vagy Hoszé Armandó butította éppen a magyar tv-nézőket! Ezeket a gyerekeket már nem a családnevük kísérti, mert arról senki nem tehet, hogy éppen Óndónak, Buzinak, vagy Bugyinak hívják. Kovács Bobby, Tóth Lüszi, és Lakatos Hoszé Armandó még nem éltek a régi rendszerben (egy csatorna, egy párt, egy a jelszó), de ha máskor nem, az első állásinterjús bemutatkozásnál biztosan visszasírják a boldog békeidőket, amikor még Taki bácsi, Lenke néni, Alma és Julcsi voltak híresesek és celebek.

Azt ma is megnézném, ahogy Vágási Feri leküzdi az argentin dzsungelt, viszont a keramikus Etusnak már nem örülnék a Playboy címlapján. Elég nagy sokk volt az utókornak az is, amikor két eltévedt antiasszony: Kiszel Tünde és Zalatnay Cini meztelenkedett. Bár már minden bio és vega, de én mondjuk a gyümölcsből sem vagyok oda az aszalt dolgokért.

És ha már a vegáknál tartunk…Oliva, ruccola, szója. De ma már nem csak az étel vega, hanem már a nevek is. Michelle Vad Wild Kata csak nem tudott elszakadni a szakmától és gyermekének a Málna nevet adta. Majd amikor a gyerek megkérdezi, hogy: anyu miért lettem Málna…? – a válasz csak ennyi lesz: Tudod, anyu szerette becsalogatni a lompost a málnásba, és ennek lettél te a gyümölcse!

Alma már volt régen is, de most már van Körte, Szilva és még Bodza is. De ki dönti el, hogy ezek fiú vagy lány nevek lesznek, és mikor lesz a névnapjuk? A gyümölcs az lány, a zöldség meg fiú? Vagy a fiú nevek lehetnek a töktermésűek, fás szárúak, hosszúkásak, mint a Tök, az Uborka, Répa és a Banán? Míg a lányoknak adhatóak a bibések, bogyósok, gumósok, lágyszárúak, mint a Ribizli, Hagyma és Körte?
A névnap kérdése még ennél is bonyolultabb. Lehetne mondjuk a betakarítás vagy szüret kezdetének napja, virágoknál pedig a beporzás időpontja.

De nem kell leragadnunk Kárlosz Dánielnél, zöldségeknél, gyümölcsöknél. A mai világban már minden előfordulhat, még Sütő Enikő lányát is hívhatják Sütő Pornak. Gáspár Győző születendő fia pedig felveheti majd a Gáspár (nagyon) Kígyó nevet. Az Ajándék már elfogadott név, de ennek analógiájára praktikus lenne a Csomagot is felvenni a naptárba így politikusaink közösen tarthatnának nagy össznépi számla nélküli parlamenti névnapokat, ahol együtt ünnepelne a kis Gyurcsány Csomag, Bajnai Csomag és Bokros Csomag is! Orbán Viktor a Program keresztnevet nézte ki a következő utódjának, mert így kivédené azt a kormánypárti kritikát, hogy az ellenzéknek nincs programja. De a vasárnapi ebédnél az egykori miniszterelnök már szóba hozta feleségének a Kormány nevet is, de Lévai Anikó nem szeretne előre inni a medve bőrére, így nem lesz Orbán Kormány (a családban), legalábbis az elkövetkezendő egy évben biztos, hogy nem. És ha Michelle Wild ennyire nem tud elszakadni a szakmától, akkor a következő gyerekét hívhatná Vad Vibrátornak Fásy Ádámnak pedig a Fásy Mulatódort tudom ajánlani.


 

2 komment

Címkék: politika győzike dallas orbán gyurcsány szomszédok élmények celebek bajnai michelle wild


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr601076984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifj. Katánghy Menyhért 2009.05.16. 00:07:11

hú, ez iszonyatgyenge, drukkolok, hogy legyen jobb

Durbints 2009.10.01. 11:13:50

A kedvencem Lelkesné Fásult Zsuzsanna
süti beállítások módosítása