HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.05.11. 16:07 oobunda

Óvoda, Nike pipa, influenza!

Én nagyon szerettem óvodába járni. Naiv gyerek voltam, sokáig azt sem tudtam, hogy a délutáni alvás után mi az a nagy folt a sírós Zolika kiságyán. Hát nem az óvónéni viccelte meg álmában egy pohár meleg vízzel. Visszagondolva az még belefér, hogy valaki egyszer-egyszer bepisil, de, hogy valaki minden délután... Már teljesen abban a hitben voltam, hogy a mellette fekvő Ágikával azon versenyeznek, hogy ki tud nagyobb foltot hagyni maga után. (Zolika nyert…) Mondjuk, amikor kiderült, hogy mi is az a folt az összecsukós ágyon, akkor már mi is verseny tárgyává tettük a foltokat…a győztes az volt, akinek az ágyán a legkisebb volt a folt. Mert steril ágy az már a második héten nem volt, hiszen Zotyáék azért, dolgoztak becsülettel, és az összesre letették a névjegyüket. Megbélyegezni viszont már akkor sem lehetett, pláne gyereket nem, így nem volt külön ágy Zolikának, pedig látom lelki szemeim előtt, ahogy egy ilyen kivételezés után bejön az oviba Lakatos Hoszé Armandó anyukája, hogy mi ez a pozitív diszkrimináció, miért nem az ő kisfia kapja a batikolt ágyat?

Megjelölni pedig nem lett volna nehéz – na nem a batikolós módszerrel – hiszen az ovisoknak egytől-egyig külön jele volt. Minden anyuka szépen belevarrta az összes gyerekholmiba a pöttyös labdát és a locsolót. Manapság azért biztos nehezebb dolguk van az anyukáknak. Egy USB pendrive-ot vagy egy processzort jóval nehezebb keresztszemessel a tornazsákra ölteni, mint egy zászlót vagy egy napocskát. Ha ehhez még azt is hozzá vesszük, hogy a mai lányok már nem úgy bánnak a tűvel – na nem az injekcióssal – mint a nagyi, akkor meg tudom érteni azt az újgazdag kismamát, aki megkérte az óvónénit, hogy a kis Szonjának a NIKE pipa legyen a jele, így azt már nem kell varrogatni, hiszen a dolgos kínaiak tömeggyártásban ezt is megcsinálják. A szegényebb, de ugyancsak lusta szülők meg választhatnák az NEKI-t vagy az ADIOS-t, a kínai minőség itt is garantált.

Egyes TVjósdások szerint ezeknek a jeleknek kihatása van a későbbi életünkre. Ha ez tényleg így van, akkor Steiner Kristófnak biztos köcsög volt a jele. Geronazzó Máriának egy családi csomagolású szájfény. Kiszel Tündének egy aranyhal agya lehetett, Donatellácskának pedig Kiszel Tünde. Mondjuk Donatellácska tornazsákjára elég lehetett felvarrni Tüncinek saját magát. Főleg szemöldöknél kellett sűrűbbre venni a keresztszemest. Orbán Viktornak szerintem egy Székely kapu volt a fogmosó poharán, amire nagy betűkkel fel volt írva egy bengáliszékelysumér mondás, ami így szólt: Lassú beszédnek az ismétlés, mondom az ismétlés, hangsúlyozom az ismétlés az anyja.

Én akár a horoszkóp helyett is el tudnám képzelni a Blikkben, az ovisjel jóslást. Például: A Sertés jelűek mostanában nem számíthatnak semmi jóra! Ha Mexikóba utazna, feltétlenül halassza el! Év végére viszont rendeződnek dolgai, és talán a szerelem is rátalál Önre. Az influenza és a kóros betegségek holdjainak együttállása révén a párja minden bizonnyal Madár vagy Kergemarha jelű lesz.  



 

2 komment

Címkék: orbán kiszel tünde óvoda celebek influenza


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr271115335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betaberta 2009.05.13. 16:59:19

erőltetett, nem is kicsit.

"A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott!"

ez csak az olvasókra vonatkozik?

oobunda 2009.05.14. 01:20:36

@betaberta: Ez az íróra is vonatkozik, de ha úgy írtam volna, hogy: "A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek, és írónak ajánlott!" az már túl erőltetett lett volna, ráadásul még valaki azt hihetné, hogy nem vagyok ember. :)
süti beállítások módosítása