HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.05.29. 22:46 oobunda

A Királynő!

A napokban királynője is lett az országnak. Egyből három is. Az egyetemen tanítanak nekünk esztétikát, így azon már nem lepődtem meg, hogy a szépség relatív. De hogy ennyire? Az új királynő Serdült Orsi, tavaly nem járt sikerrel. Megpróbálta megint, és sikerült. De milyen elgondolásból indult el újra? Ez nem egy futóverseny, hogy hátha a rajtnál kiugrik a többi versenyző! Plasztikai mellbedobással talán némi előnyhöz lehet jutni, de az orrnagyobbító műtétet már senki nem vállalná be, pusztán csak azért, hogy egy orrhosszal a többiek előtt érjen be. Következetességben mi vagyunk a császárok, ugyanis egy másik tavalyi döntős Tepedelen Tímea, aki egy éve 5. lett most a döntőbe sem jutott, mert most erősebb a mezőny. Aha! Magyarul… az erősebb mezőnyben a tavalyi 5. helyezett nem rúg labdába, de aki egy éve még nála is „csúnyább” volt, az most nyer. Ki érti ezt?
Ilyenkor azonban már nem illik akadékoskodni. Gondoljunk inkább a jövőre. Serdült Orsi tökéletes reklámarc lesz. Pattanástalanító cégek vezetői már dörzsölik a tenyerüket, és már kreálják is a szlogeneket:
„A gyerek még csak most serdül, Orsi már régen Serdült, de a pattanásoknak már nyoma sincs!” 

A szépségkirálynő-jelöltek sok közös vonást mutatnak a politikusokkal. Az egyik ilyen: hogy akkor sem adják fel, akkor sem mondanak le (a címről), hogyha leszavazzák őket. A másik, pedig, hogy az idő megszépíti mind a politikusokat, mind pedig a királynő-jelölteket. Ahogy Serdült Orsinak is az idő volt a plasztikai sebésze, úgy Bokros Lajost is rendesen megszépítette a 10 éves kihagyás. Remélem azért Orsika és társai majd 40 év múlva nem beszélik rá magukat a visszatérésre.

A politikusok szeretnek váltani… ha nem volt elég illatos a szegfű, akkor gyorsan kicserélik ibolyára. Ez a GPS-ben csak újratervezésnek nevezett funkció, bevett szokás az „eltévedt” honatyáknál. Tepedelen Tímea is lehet még királynő, csak neki is meg kell nyomni az újratervezés gombot: „A következő saroknál forduljon jobbra és menjen egyenesen 9833 km-t”. Bizony-bizony Japánban vagyunk. Vegye fel az állampolgárságot és induljon el mondjuk a japánok között, hátha ott sikerül. Bár egy névváltoztatás azért nem ártana, mert a Tepedelen vezetéknév Japánban NEM JÓL CSENG.

Ha viszont a Miss Universe Japan-t sem sikerül megnyerni, akkor már nagyobb a baj. De csüggedni nem szabad. Manapság már annyiféle szépségverseny van, hogy csak győzzön az ember válogatni. Duci, kutya, macska, szemöldök… Csak szólni kell Fásy Ádámnak, hogy indítson el egy újat az ATV-n, mondjuk bal orrlyuk szépségversenyt vagy egy MISS TEPEDELEN HUNGARYT és ott már biztos a siker. A győztest Csocsesz koronázná meg, a fődíj meg lehetne egy Bunyós Pityu CD. Mondjuk az idő itt is sürget, mert lassan szépségverseny-érett lesz a kis Fásy Zsülike is, akinek azért valljuk be őszintén nem csak a hangja gyönyörű, és nem csak apuval tud elvarázsoló duettet énekelni. Szépségéről már az is mindent elmond, hogy az édesapjára hasonlít. Egy biztos, hogy könnyebb lenne Lagzi Lajcsinak vízbeesés nélkül megúsznia a Kalandra Fal című műsort, mint Fásy Zsülikét szépségversenyen legyőzni…

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika celebek szépségkirálynő fásy


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr581152400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása