HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2011.01.21. 22:38 oobunda

Fake Mangalica a japán piacon!

Nemrég találtam egy régi cikket az Indexen, amelyben a hamisítás egy egészen új válfajával ismerkedhetünk meg. A Pick szerint ugyanis  olcsó, Magyarországról érkező mangalica hamisítványok árasztották el a japán piacot, ami a magyar fajta ázsiai hírnevét is tönkreteheti. Betelt a pohár!? Először nem is hittem a szememnek. Mi ez? A magyarok bosszúja a Szuzukiért…??? És milyen néven árulják? MANGALÍCIA? Azt is nehezen tudom megemészteni, hogy állatokat egyáltalán hogyan lehet hamisítani. Mondjuk a mangalica megemésztésével szerintem a japánoknak is lesz éppen elég bajuk. Azon már nem lepődik meg senki, hogy tablettából bor lesz, porból leves, politikusból pedig cellatárs. De az azért még némi magyarázatra szorul, hogy a hamis mangalicát hogyan nevelik (EU-s szabványoknak megfelelően), mivel etetik és kivel keresztezik. És ki jött rá a turpisságra, mert én, ha japán lennék, és anyu leküldene a boltba, hogy hozzak egy MANGAlicát lehet, hogy először az újságoshoz mennék képregényért, nem pedig a henteshez. Ehhez képest ők leleplezték a hamisított árut…!


Ezzel véleményem szerint új távlatok nyíltak a hamisítási iparban. Már nem csak a Facebook-on találhatunk majd Fake adatlapokat, hanem a húsos polcon is megtalálhatóak lesznek a Fake tokaszalonnák (ruccola salátának álcázva) és a Fake lapockák. Az biztos, hogy Schobert Norbi magához nyúl bánatában.  Kíváncsi leszek, hogy mikor kezdünk el Szürkésmarhát exportálni Kubába, Agyar Vizslákat Oroszországba, és hogy fog kinézni az amerikai piacra szánt PULL „Y”. Ha ezentúl azt látjuk valahol kiírva nagy betűkkel, hogy „Figyelem! Hamis Kutya!”, akkor ezentúl közelebb kell mennünk és meg kell nézzük, hogy nincs-e ott alatta apró betűvel az, hogy „Olcsón Eladó”!

Úgy látszik a hamisításban is hamisítatlanul magyarok vagyunk, bár azok akik nem ilyen szigorúak kis hazánkkal szemben leleményességnek is nevezhetik a Fake sertés dealerek tevékenységét. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy a hamis gulyás levest hogyan hamisítanánk…? Teszünk bele húst? Vagy milyen lenne egy hamis Király L. Norbi, (ha már az eredeti is hamis)? Tudna énekelni? De ez már a jövő zenéje…!

 Forrás: Összeomolhat a japán mangalicapiac (Index.hu)
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fake facebook hamisítás mangalica király l norbi


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr392603968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása