HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2011.01.05. 23:25 oobunda

Nem meglepő! (Újrakezdés)

Egy pár hónapot pihent a Blog Up Comedy, de ettől az agyam is pihentebb lett, így most újult erővel, újrakezdem… az elmúlt időszak bőven szolgáltatott alapanyagot. A Budapesten eltöltött több, mint egy év alatt hozzászoktam például ahhoz, hogy már semmin sem szabad meglepődni, pláne ha az embernek köze van a közigazgatáshoz. Bár akik tudják, hogy a Miskolci Egyetemen végeztem és ott voltam kolis, az megkérdezheti, hogy nem volt dolgom soha a Tanulmányi Csoporttal, antropológusokkal és szabad bölcsészekkel, hogy csak most jövök rá, arra hogy semmin sem szabad meglepődni?!

Jómagam már teljesen átszellemültem kormánytisztviselővé, már anyukámnak is feljegyzést írok, és nem teszek fel értelmetlen kérdéseket. Például nem, kérdezem meg, hogy miért adnak mosóporoknak férfi nevet. Miért vesz valaki a fekete piacon bölcsész diplomát? Miért írjuk le egy hivatalos levélben azt, hogy: „Az utcában felszerelésre került 4 db körszelet keresztmetszetű menetdinamikai küszöb!”, amikor a levél végén megjegyezzük, hogy: „Közismertebb nevén FEKVŐRENDŐR!” Azt sem kérdezem meg, hogy az UFÓ-k miért csak fogatlan, beszédhibás embereket rabolnak el? Vagy ha erre van valami ésszerű magyarázat, akkor Mary Zsuzsit eddig még miért nem rabolták el?

Az élet nap, mint nap produkál megmagyarázhatatlan dolgokat, amelyekre sok esetben jobb is, ha nem keressük a választ. Én nem akarom tudni, hogy miből készül a Hupikék Törpikék ízű fagyi, hogy nézne ki a 75 éves Zalatnay Cini a Playboy címlapján, hogy a dél-afrikai Caster Semenya nő-e vagy férfi, Michael Phelps kórházban született-e vagy egy laboratóriumban és azt sem, hogy milyen az, amikor egy lantművész a név kötelez mottót követve mutatja be Bakfark Bálint munkásságát. De jobb, ha nem kérdezzük meg Grécsi tanár urat arról sem, hogy miért írjuk egybe azt a szót, hogy turizmusbizottság,  vagy hogyan lett az Öreg néne őzikéjéből R-Gó Gida.

De két dolgon azért még így is meglepődnék:

Kikerekedne a szemem, hogyha Greenpeace aktivisták egy uránnal megrakodott 4-es metró szerelvényen bálnazsíros kenyeret majszolnának, és azon is, hogyha Vona Gábort meglátnám a Budapest Parádén táncolni, a Jobbikos Party Kamion platóján.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik greenpeace celebek miskolci egyetem blog up comedy


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr942563907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása