HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretjük egymást

2009.03.26. 22:20 oobunda

Két Tv kell a boldog párkapcsolathoz!

Egy jó párkapcsolat és egy jó házasság alapja, hogy a lakásban legyen minimum két Tv. De mi játszódik le a fejünkben, amikor olyan műsort kell néznünk, amivel – hogy finoman fogalmazzak – nem tudunk azonosulni? Ez akkor a legkellemetlenebb, amikor csak a Tv előtt szembesülünk azzal, hogy már rég nem a hüvelygombás reklámot nézzük, hanem maga a választott film szól a hüvelygombáról.

De amúgy az a reklám, önmagában is abszurd. A barátnők kiüldözik a férfiakat a szobából csajos témákkal, hogy végre a gombáról beszélhessenek. Szerintem sokkal egyszerűbb lenne egyből a hüvelygombával kezdeni a délutáni teázást, és garantálom, hogy az összes férfi gyorsan talál magának valami halaszthatatlan elintéznivalót.

Érdemes tehát röviden átfutni a választott műsor leírását is mielőtt még késő lenne. A múlt héten például az egyik ismerősöm, akarata ellenére nézte végig az Infománia című számítástechnikai műsort, ugyanis ő azt hitte, hogy a Nimfománia című erotikus akciófilm lesz este. A barátja furcsán is nézett rá, hogy miért hűtötte be azt a két üveg pezsgőt az esti tévézéshez.

De vegyünk egy konkrét példát: Este a Tv-ben, egy időben kezdődik egy jó kis focimeccs (na nem a Tuzsér-Ferencváros), és a Dirty Dancing 1. Attól függően, hogy a fiú vagy a lány hordja a nadrágot a párkapcsolatban, az alábbi gondolatok születhetnek meg a fejükben. Ha friss a párkapcsolat, akkor természetesen a filmet nézik, és a fiúnak marad a gólösszefoglaló.  

Dirty Dancing 1. (A fiú gondolatai)

Egy óra negyven percen át táncolnak! ...hát ezalatt még Michael Flately is begörcsölne.

A verkfilmet is leadják, hogy ilyen hosszú ez a fos?

Ettől már csak a hüvelygombás reklámot útálom jobban!

De nézni kell, nézni kell, láttuk már százezerszer, és még fogjuk is. De minek? Ettől nem fogunk megtanulni táncolni!

Csak azt ki ne találja, hogy mi is játszunk Dirty Dancingeset, és iratkozzunk be egy Salsa-tanfolyamra.

Legalább tört volna szilánkosra a lába rögtön az első jelenetben, akkor talán hamarabb összecsapták volna azt a koreográfiát. De nem!!! Sőt!!! Mindjárt nézzük is a második részét!


Foci meccs (A lány gondolatai)

A másikon most megy a Dirty Dancing, nekünk meg ezt a szart kell nézni.

Édeseeeem muszáj ezt nézni? - (Muszáj!) - Akkor ha vége lesz kérlek mosogass el magad után!

Hogy nem lehet ezt megunni?

Legalább játszana az a helyes spanyol fiúcska. De nem itt csak Kaka meg Kosztakurta van…gusztustalan.

Ezek a bunkó szurkolók meg minek kiabálják, hogy Lipcsei Peti te lófejű…

Tényleg ló feje van. Bezzeg a Patrick Swayze!

Kapna ki a kedvenc csapata, hogy elmenjen a kedve egy életre a focinézéstől! Amúgy is nem nézni kell, menne le inkább a pályára, és focizna. Én nézhetném amit akarok, neki meg nem lenne akkora bele.

De ha legalább csendben nézné. De nem…, Ő a kommentátor és a szakértő is egyben. Amikor meg mondom, hogy felőlem nyugodtan le is halkíthatjuk, akkor meg fel van háborodva, hogy mit képzelek én!  

Na végre letelt a 90 perc, kapcsoljuk át gyorsan, még van 10 perc a filmből. Micsoda, hosszabbítás…???


 

 

3 komment

Címkék: tv reklám


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr961028123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.04.03. 19:39:39

Olvasva nem olyan ütős, szerintem.
Mondjuk így elképzeltem, hogy ugyanez élő szövegben, hangsúlyokkal, stb.
Szóval más lenne, biztos vagyok benne. Így nehezebben emészthető, fantázia is kell hozzá.
Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogsz egy mikrofont és feldarálod a szöveget? Talán még egyszerűbb is lenne, mint leírni és jóval ütősebb. :)
Én is nem rég indítottam egy blogot itt, próbálkozni fogok ezzel a műfajjal, "hangosan". Meg bíztatok is majd mindenkit, hogy próbálja ki magát...

oobunda 2009.04.03. 21:27:46

@sokökör: Mikrofonnal tényleg könnyebb lenne, így csak az írásjelek maradnak. Ezek a szövegek szerintem túl tömények lennének mikrofonban... de lehet egyszer kipróbálom :)

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.04.04. 08:40:00

Van amelyik önmagában túl tömény lenne, abból összeköthetsz 2-3-at és máris megvan. De ez például egymagában is kiadna egy jópofa szösszenetet. Szerintem.
süti beállítások módosítása