HTML

Blog Up Comedy

A blogupcomedy kizárólag humorérzékkel megáldott embereknek ajánlott! Aki érzékeny vagy allergiás a celebekre, esetleg émelyegni kezd tőlük, az rossz helyen jár. Az oldal nyomokban vicceket és humoros írásokat is tartalmazhat!

Twitter Up Comedy

Reklám

Reakciók

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szeretjük egymást

2009.04.03. 20:57 oobunda

Darwin-díjas celebek! Top 5

A gazdasági válság közepén talán a legviccesebb dolog hitelből széfet venni, de az elmúlt hónapokban találkoztam egy-két olyan média-jelenséggel, amelyek leszoríthatják a dobogó tetejéről a Darwin-díjas széfvásárlót. Azt pedig már mindenki eldöntheti magában, hogy az alábbi esetek viccesek vagy inkább szánalmasak!  

Tóth Vera, aki a Viva Tv nagy sikerű, Szexi vagy nem? című műsorában pontozta a vállalkozó szellemű fiatalokat, mindenképpen érdemelne egy tábla szalonnát nyeremény gyanánt. A műsorban a kisugárzást, az arcot és a testet pontozták 1-től 10-ig a zsűritagok. Egy kb. 40 kilós kislány pontjait kaptam el éppen, amikor is Tóth Vera lazán bevágott egy olyat, hogy:
„Hát, a testre most adok egy 6-ost!!! Többet kellene dolgozni rajta!”

Till Attila, aki az előbbi habtestű hóhért, Tóth Verát „akasztotta”, a Megasztár 4. egyik döntőjében, szintén nagyot alakított. Amikor duetteket adtak elő a versenyzők, Bencsik Tamara (ő egy megasztár!!!) épp Tóth Verával énekelt. A műsorszám végén Tilla gratulált Tamarának, de hozzátette, hogy:
„Nagy szerencséd van, hogy egy ilyen NAGY…és különleges énekessel énekelhettél, mint Vera!” – (Tilla végülis nem hazudott, Vera tényleg hatalmas énekes!) 

Bajzát Péter, a Győr focistája nem mindennapi dolgot művelt a Stuttgart elleni UEFA-kupa meccs visszavágóján. A Stuttgart 4-0-ra vezetett, amikor Peti a 81. percben lőtt egy gólt és…
82' Bajzát sárga lapot kap túlzott gólörömért”. – (Peti tényleg a játék öröméért játszik)

Nagyon tetszett a Miss World Hungary 2008 és a Megasztár 4 című műsor is! Emlékeztetőül, annyit, hogy ezekben a produkciókban Magyarország szépét, és hangját kerestük! Csak néhány név az indulók közül: Tepedelen Tímea Tülay, Dammak Jázmin, Nkuya Sonia, Nguyen Thanh Hien. – (A névsor magáért beszél)

A legviccesebb számomra mégis a HOT Magazin pénzlehúzó SMS akciója volt. Az újságban levő celebekről tudhatunk meg fontosabbnál-fontosabb információkat, abban az esetben, ha dobunk egy alig emelt díjas SMS-t a megadott számra. Például, ha önt érdekli, hogy mi volt Kiszel Tünde jele az óvodában, küldje a HotKiszel szót a 1799-re! (Azt nem tudom, hogy mi volt a jele, de az biztos, hogy nem szemöldökcsipesz.)

Friderikusz Sándorról is meg lehetett tudni egy SMS küldése után, hogy hová járt középiskolába:
Ha önt érdekli, hogy hová járt középiskolába Friderikusz Sándor, akkor küldje a HOTFridi szót a 1799-re! – (kell ehhez kommentár?)


 

8 komment

Címkék: foci kiszel tünde celebek darwin díj miss world hungary megasztár 4


A bejegyzés trackback címe:

https://blogupcomedy.blog.hu/api/trackback/id/tr951044718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csontpete · http://csontpete.puruttya.hu 2009.04.04. 13:25:56

Darwin díjat azok kapnak, akik a természetes kiválasztódás törvénye szerint valamiben elmaradnak társaiktól (itt: értelemben), és ennek okán képtelenné válnak az utódnemzésre (vagy nemzőképtelenné teszik magukat a hülyeségük által, vagy meghalnak). Amúgy jópofa kis iromány. :)

Nano 2009.04.04. 15:45:37

Kurva jóóó :D

HOTBUNDA :D

oobunda 2009.04.04. 16:28:56

@Csontpete: Azt tudom, hogy az itt leírt esetek nem darwin-i kategóriák, de valahogy el kell adni a google pókoknak is a cikket :)

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.04.05. 09:20:00

A Bajzátos dolog nekem kicsit erőltetettnek tűnik. Oda lehetett volna valami jobbat (a magyar foci tálcán kínálja önön paródiáját, úgyhogy lehet találni), a többi viszont nagyon jó! Azokon baromi jókat nevettem. :)

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.04.05. 10:17:18

egyébként mindig is érdekelt, hogy kik lehetnek azok a marhák, akik ilyen emelt díjas sms-eket küldözgetnek. mert biztos, hogy van rá kereslet, egyébként már nem erőlködnének vele.
mondjuk tény, hogy ebben az országban minden szart el lehet adni. ha isura felszabadítására vagy esmeralda szemműtétjére lehetett gyűjteni, akkor nyilván van aki azért fizet, hogy megtudja kiszel tündi óvodai jelét... :D

oobunda 2009.04.05. 13:37:31

@sokökör: Az a baj, hogy a Bajzátos dolog nem kitaláció, hanem megtörtént eset! Az NSO-n még fennt van az online közvetítés, onnan Copyztam ki! :) Nézd meg nyugodtan! :)

sokökör · http://sokokor.blog.hu 2009.04.05. 17:54:57

nem azt írtam, hogy nem igaz, hanem azt, hogy poénnak erőltetett, számomra. lehet másnak nem. :)
tudom, hogy megtörtént, láttam is. :)
számomra a bejegyzés többi poénja jóval ütősebb volt.
de hát ez természetesen ízlések és pofonok... kinek ez jön be, kinek az. ki ezt érzi jobb poénnak, ki pedig azt.

mondjuk ha 5-6 poénodból egyet tartok csak gyengébbnek, akkor azért biztos, hogy kellőképpen megnevettettél a bejegyzéssel... :)

oobunda 2009.04.05. 18:18:32

@sokökör: Ne haragudj én csak azt hittem, hogy azt hiszed... :), hogy én erőltettem Pertie a sárgát :)
süti beállítások módosítása